Lagerbolag

Bolagero tillhandahåller nyregistrerade och billiga lagerbolag med organisationsnummer och 50000 kr i aktiekapital. Du behöver bara fylla i formuläret här på hemsidan, så ordnar vi resten.

Inget av bolagen vi säljer har bedrivit någon verksamhet och är nystartade. När du beställer ett bolag genom oss får du i de allra flesta fall ditt organisationsnummer direkt på skärmen när du skickar in din beställning. Snabbare än så kan det knappast gå!

Pris

Ett lagerbolag kostar 1888 kr hos oss. Utöver detta tillkommer Bolagsverkets avgifter samt moms. Den totala summan blir 5735 inkl. alla avgifter och moms.

Beställ här!

 

 

 

Så här går det till:

1. Du fyller i vårt formulär här på hemsidan. Organisationsnumret får du direkt när du trycker på skickaknappen.

2. Vi skickar ut avtal, faktura och en bankfullmakt som du använder för att sätta in lagerbolagets aktiekapital om 50 000 kr.

3. Ta med bankfullmakten och gå till banken. Där öppnar du ett konto, sätter in 50 000 kr och ber banken ordna ett bankintyg

4. Underteckna och returnera samtliga handlingar till oss. Glöm inte bankintyget.

5. När vi får handlingarna i retur skickar vi ut en generalfullmakt så att ni kan börja göra affärer i ert nya bolag

6. Vi hanterar all kontakt med Bolagsverket som ditt ombud

7. När ärendet är registrerat skickar vi alla handlingar du kommer att behöva till dig.

 

Självklart hjälper vi dig också utan extra kostnad med ansökan om F-skatt hos Skatteverket. Vid försäljningen är inga av våra bolag godkända för F-skatt.

Lycka till med ert nya företag!